Collectiviteit Prometheus

Door uw lidmaatschap van Prometheus kunt u profiteren van bijzondere voordelen. Eén daarvan is een goed en zeer betaalbaar pakket aan verzekeringen. Een pakket waarvan u als lid van Prometheus al sinds 1997 gebruik kunt maken. U kunt al uw verzekeringen daarin onderbrengen. Maar ook voor financiële zaken kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij voor u aantrekkelijke regelingen als u geld wilt lenen of sparen, óf voor uw hypotheek.

Voordeel en kwaliteit

TU Delft De verzekeringen van Boot zijn voor u beslist voordelig. Vergelijk uw huidige verzekeringspakket gerust met ons aanbod. U zult zien dat u heel wat kunt besparen. Bovendien profiteert u als lid van Prometheus nog eens van extra kortingen op de premies. Naast de collectiviteitskorting kunt u ook extra premiekorting krijgen op uw pakketverzekeringen.

Wanneer u meer dan één categorie verzekeringen bij Boot afsluit, ontvangt u tot 10% extra korting op al uw pakketverzekeringen. Hoe meer categorieën u verzekert, hoe hoger de korting wordt. Maar daar blijft het niet bij. Voor welke verzekeringen u ook kiest, u kunt rekenen op uitstekende vergoedingen, ruime keuzemogelijkheden en een snelle schadeafhandeling.

Breed assortiment

Uit ons brede assortiment schadeverzekeringen stellen wij hét pakket samen dat uw kostbare bezittingen het beste beschermt. Wij bieden u verzekeringen op onder meer de volgende gebieden: inboedel, woonhuis, auto, aansprakelijkheid, gezinsrechtsbijstand, ongevallen en reis.

Aanmelden collectiviteit Prometheus

TU Delft Prometheus

Maatwerk en gemak

Er zijn nog meer redenen om gebruik te maken van de speciale Prometheus-verzekeringen. Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringen op elkaar aansluiten en dat u op maat verzekerd bent. Bovendien is alles ondergebracht op één vertrouwd adres. Dat is makkelijk! Heeft u vragen of wensen, dan belt u gewoon naar ons kantoor en wij regelen alles voor u.

Extra dienstverlening

U kunt voor diverse vormen van extra financiële dienstverlening of advisering bij ons terecht. Zo hebben wij voor u aantrekkelijke regelingen als u geld wilt lenen of sparen, óf voor uw hypotheek. Zelfs voor bemiddeling bij echtscheiding kunnen wij u van dienst zijn met een op maat gesneden echtscheidingsbemiddeling waarbij wij alles voor u goed, snel en betaalbaar kunnen regelen.

Speciaal hypotheekarrangement

Prometheus-leden kunnen bij Boot tegen een aantrekkelijke rente geld lenen. Ook voor uw hypotheek bent u bij ons op het juiste adres. Dankzij een speciaal hypotheekarrangement met gunstige rentetarieven en prima voorwaarden blijven uw woonlasten betaalbaar. Wij adviseren u natuurlijk ook over de vraag welke hypotheek het beste past bij uw persoonlijke situatie. En wij maken graag een budgetberekening voor u zodat u zeker weet dat u een verantwoorde lening aangaat.

Een zeker inkomen

TU Delft PrometheusHet lijkt heel vanzelfsprekend dat u iedere maand uw salaris ontvangt. Toch zijn er situaties te bedenken waarin uw inkomen gevaar loopt, of onvoldoende is. Boot assurantie adviseurs heeft verschillende regelingen waarmee u het risico van inkomensachteruitgang beperkt. Met een goede overlijdensverzekering vangt u de financiële gevolgen gedeeltelijk op als u of uw partner komt te overlijden. En met een ongevallenpolis krijgt u een behoorlijk bedrag in handen als u door een ongeval plotseling voor hoge kosten komt te staan.

Aanmelden collectiviteit Prometheus