Vakantie naar het strand

Reisverzekering

  • Doorlopende of kortlopende reisverzekering
  • Extra voordeel via het Boot ZekerheidsPakket
  • Persoonlijke service bij schade
OfferteBoot ZekerheidsPakket

Reisverzekering

Met een goede reisverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over calamiteiten tijdens uw vakantie. U moet er toch niet aan denken dat door een inbraak in uw vakantieverblijf uw welverdiende rust verandert in een nachtmerrie.

Wij verzekeren u graag op een manier die past bij uw persoonlijke reisstijl. U kunt kiezen uit twee typen reisverzekeringen tegen lage premies. Gaat u meerdere keren per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze. U betaalt maar één keer poliskosten en hoeft nooit meer na te denken over uw reisverzekering.

Gaat u minder dan twee keer per jaar op vakantie dan kunt u kiezen voor de kortlopende verzekering. Zowel de doorlopende als kortlopende verzekering kunt u zelf samenstellen aan de hand van een basisdekking met aanvullende modules. Zo betaalt u alleen voor de dekking die u wilt.

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag. Ook wanneer u uw vakantie vroegtijdig moet afbreken, vallen de resterende kosten onder de dekking van deze verzekering.

Bent u op zoek naar een reisverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

In verband met het Coronavirus hebben veel landen reisbeperkingen ingesteld. Daarom is het vaak niet meer mogelijk om te reizen. Om die reden kan het zijn dat verzekeraars beperkingen hebben ingesteld op hun reis- en annuleringsverzekeringen. Gaat u op reis, neem dan contact met ons op, zodat wij u hierover kunnen informeren.

Reisadvies per land

Nu de verwachting is dat de landen wereldwijd richting de zomer weer langzaam open gaan heeft DAS een interactieve wereldkaart ontwikkeld met de regelgeving per land.

In veel landen gelden nu inreisbeperkingen. Het hebben van een negatieve COVID-test, het via formulieren aanmelden bij de nationale overheden en de quarantaine regels zijn daar voorbeelden van.

De interactieve wereldkaart wordt dagelijks geüpdatet met de ontwikkelingen per land. Als er geklikt wordt op het land komt de regelgeving naar voren. Indien bekend staan er ook verwijzingen naar de aanmeldformulieren van de nationale overheden om in te mogen reizen.

Vragen over uw reisverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: (0162) 45 48 25.

Alle producten binnen de categorie Vakantie en Recreatie

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.