Familie wandelt in het bos

Hoeveel geld laat ú liggen bij uw collectieve ziektekostenverzekering?

Boot assurantie adviseurs biedt al een aantal jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Het grootste voordeel voor u is dat u door deel te nemen aan één van deze collectieve regelingen al snel tot 10% bespaart op de kosten van uw zorgverzekering.

Om u voor 2018 een goede keus te kunnen bieden uit diverse aanbieders en verschillende aanvullende pakketten, hebben wij voor u collectieve ziektekostencontracten met ONVZ, CZ en De Amersfoortse gesloten voor al onze MKB-relaties.

Natura of Restitutie?

Vrije keus van arts of ziekenhuis staat de laatste tijd veel in de belangstelling. U kunt bewust kiezen voor deze vrijheid of een iets lagere premie. Hiervoor heeft u de keuze uit polissen die u volledige vrijheid bieden qua arts en ziekenhuis en deze volledig vergoeden (restitutie), of polissen die behandelingen alleen geheel vergoeden bij artsen en/of ziekenhuizen waar de verzekeraar prijsafspraken mee heeft gemaakt (natura). Een naturapolis is hierdoor vaak iets goedkoper qua premie, maar als u een behandeling kiest bij een niet aangesloten partij zult u hier in de meeste gevallen een deel van de kosten zelf moeten betalen. Dit percentage verschilt per verzekeraar. Omdat niet iedere verzekeraar met een naturapolis nog met ieder ziekenhuis afspraken maakt, is het voor wel van groot belang dat u zich hier bewust van bent wanneer u een dergelijke polis kiest!

ONVZ, kwaliteit in Zorg!

Kiest u voor de beste kwaliteit in zorg, met de grootste keuzevrijheid qua arts en ziekenhuis, dan is ONVZ voor u de beste keus! ONVZ staat al jaren in de top van de beste verzekeraars en heeft ook een zeer betaalbare premie. Vergelijk uw huidige polis eens met de mogelijkheden die wij u bij ONVZ bieden! ONVZ heeft alleen een restitutiepolis waarbij u dus vrij bent in de keuze van uw zorg. De aanbieding van ONVZ is geldig voor uw hele (thuiswonende) gezin.

Online berekenen & afsluiten

CZ

Als een van de grootste verzekeraars in Nederland op het gebied van zorg heeft CZ een uitgebreid pakket aan aanvullende pakketten, met ook specifieke aanvullingen voor jongeren en ouderen. Qua premie heeft CZ voor 2017 een behoorlijke verhoging doorgevoerd, maar door de mogelijkheid van een naturapolis blijft ook dit een zeer interessante aanbieding voor u. CZ heeft zowel een Natura- als een Restitutiepolis. Let u wel op dat de vergoedingen die u krijgt als u gaat naar een niet gecontracteerde zorgverlener 70 % tot 75% bedraagt van de tarieven die zij hebben afgesproken met hun gecontracteerde zorgverleners ! Dit kan dus ook minder zijn dan 70% van de factuur. Door dat CZ echter met 45.000 zorgverleners een contract heeft hebben zij wel een ruime dekking van zorgverleners. De aanbieding van CZ is geldig voor uw hele (thuiswonende) gezin.

Online berekenen & afsluiten  Collectiviteitsnummer = 2604329

De Amersfoortse

ASR heeft haar zorgactiviteiten voortgezet onder de naam De Amersfoortse. Ook hier vindt u een goede mix van goede dekkingen tegen concurrerende premies! De Amersfoortse heeft zowel een Natura- als een Restitutiepolis. Als u als ondernemer uw ziekteverzuimverzekering voor uw werknemers of uw eigen arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft lopen bij de Amersfoortse dan krijgt u nog veel meer korting. Deze bedraagt 10% op de basis en tot 15% op de aanvullende dekking. Deze zijn nog niet opgenomen in bijgaande vergelijking. De aanbieding van De Amersfoortse is geldig voor uw hele (thuiswonende) gezin voor alleen de basisverzekering, voor de aanvullende verzekeringen betaalt u het normale tarief.

Bel voor een offerte: (0162) 45 48 25

Overtuigd van het aanbod?

Wilt u profiteren van een van de aangeboden mogelijkheden om deel te nemen in de collectieve ziektekostenregeling? Met bovenstaande links en codes kunt u helemaal zelf uw ziektekostenpakket samenstellen en berekenen. Wanneer u akkoord gaat met de berekening kunt u vervolgens de verzekering van uw keuze digitaal aanvragen.

Contact

Heeft u specifieke vragen omtrent ziektekosten of wilt u persoonlijk advies? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor bellen met 0162-472322.