De landelijke Week van het geld

Van maandag 11 t/m vrijdag 15 maart 2024 was de landelijke Week van het geld. Ook dit jaar hebben onze collega’s Marjolein en Ciska voor de klas gestaan en jongeren van groep 3 t/m 8 op Basisschool Zonnebloem in Zundert financiële voorlichting gegeven.

Boot Verzekeringen - RegioBank
Nieuws
Datum: 28-03-2024

Hoe leren jongeren omgaan met geld, waarom is sparen belangrijk, hoe herken je internetcriminelen? Van online fraude tot het ronselen van geldezels, veel hebben we besproken. We kregen uiteraard vragen tijdens de lessen, maar ook achteraf hoorden we dat er thuis veel over is gesproken. Het enthousiasme van de kinderen tijdens het maken van opdrachten via het lesprogramma van Eurowijs, was mooi om te zien.

Morgen geven we nog een gastles aan groep 5 en dan hebben we de afgelopen twee weken toch weer bijna 200 jongeren financiële voorlichting mogen geven.

Wil je ook weten hoe je je kind leert omgaan met geld? Loop even bij ons binnen. Onze adviseurs delen graag hun tips hoe je thuis het onderwerp geld onder de aandacht kan brengen.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.